23 Haziran 2009

YE 46- Makarna Etkinligi

Sevgili Secil,
Oncelikle makarna etkinliginde sana kolayliklar diliyorum. Biliyorum ki yine basariyla sonuclanacak bir etkinlik olacak. Umarim, resimleri dizerken, yazilari yazarken, ayni zamanda bu etkinligi duzenlemekten keyif de alirsin.

Ne yazik ki etkinligine yeni bir tarifle katilamiyorum. Cocuklari Turkiye'ye tatile gonderdik. Kocam ve ben de rejim yapiyoruz. Salata yemekten fenalik geldi artik:). O yuzden senin icin daha once hic bir etkinlikte yayinlanmamis asagidaki tariflerimi tekrar derledim. Lutfen istedigini al, etkinligine ekle. Gonul isterdiki yeni bir tarifle katilayim, ama sen yabanci degilsin. Kirilmayacagina eminim.

Cok sevgilerimi gonderiyorum, tekrar kolay gelsin.
Tuba

Makarna kizartmasi


Sosisli makarna

Makarna salatasi

5 yorum:

seçil dedi ki...

merhaba sevgili tuba,

güzel yazın için teşekkürler öncelikle, ayrıca katılımın için de teşekkürler...

salata yemek malesef benimde kaderim bugünlerde, hiçbir tarifine kıyamayacağım, hepsini kabul ettim. Artık sadece resimlere bakarak yeriz salatalarımızı...

Damak Tadı dedi ki...

Tuba'cığım,sana diyetinde kolaylıklar diliyorum canım..Siz ne zaman geliyorsunuz? Makarna show adeta..Harikasın canım..Öpüyorum yanaklarından..Sevgilr..

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

bayıllldım bu makarna showuna
bayıldım tubacımm.
harikasın canım.

neslihan erzincan özgür dedi ki...

sevgili Tuba hepsi harika.hangisine baksam şaşaırdım:-)ellerine sağlık canım.diyette kolaylıklar diliyorum.sevgilerimle...

durutarifler dedi ki...

Oy oy oy hepsi birbirinden nefis görünüyorlar.
Ellerine sağlık
Sevgiler