31 Temmuz 2007

Piknik Yemekleri

Ve meraklılarına piknik yemeklerinin fotoğrafları. Annemin zeytinyağlı dolmasının resmini ise ne yazık ki çekmeyi unutmuşum.




















Yine demir almak vakti geldi benim için. Yarın Karadeniz'in dağlarına, mezerelerine, yaylalarına yolculuk var kısmetse...Artık o güzelim dağ, dere, tepe ve yöre yemeklerinin fotoğrafları dönüşte. şimdilik hoşçakalın..

15 yorum:

Neslihan dedi ki...

Sevgili Tuba bu güzel günde aranızda olamamaktan dolayı gerçekten çok üzgünüm, ama görüyorum ki hepiniz çok güzel zaman geçirip, birbirinden lezzetli yemekler yemişsiniz.
Fikir sana ait olduğu için aklına sağlık demeden edemeyeceğim:)
Sevgiler

Beyhan dedi ki...

Tuba'cığım,
Sana geçirdiğimiz o güzel gün için teşekkür etmeliyim.Gerçekten harika bir gündü.Seni tanıdığım için çok mutluyum.
Size iyi tatiller dilerim.Annene selamlar.
Hoşça kal...

Bocuruk dedi ki...

Tubacım,
Hepiniz harikasınız:)) O fotoğrafta olmayı çok isterdim doğrusu.
iyi tatiller...

Adsız dedi ki...

Tubam,
Sizlere iyi yolculuklar diliyorum canım.Güle güle gidip gelin.Benim içinde gezersin canım.Kimbilir ne kadar güzel resimlerle dönersin artık.Çok candansın canım benim,ne kadar çok sevdim sizleri bir bilseniz.Anneciğinin o güzel yanaklarından öperim.Ne tatlı bir annecikdi senin annen Tubam.))
Resimler ve yazın harika olmuş ayrıca ellerine sağlık.Tekrar tekrar bu buluşmayı gerçekleştirdiğin için gönülden teşekkürler güzel yüzlü meleğim benim.Öpüyorum sizleri.Sevgiyle kalın oralarda..Gül

ArMeda dedi ki...

Tubacım güzel vakit geçirmenize sevindim keşke bende orada olsaydım.Ben bu ayın 15 inden sonra Trabzonda olacığım tanışmayı çok isterim orada olursan eğer..sevgiler..

Nukhet dedi ki...

Ah Tugba
Bir Piknik isi cikarttin burada kiskancliktan catladim. Tamam tamam kiskanclik demeyelim gipta diye isimlendirelim. Ne kadar harika bir bulusam olmus, sanaldan takipteydim. Iyi gezmeler. Sevgiler

umran dedi ki...

Tubacim,Ahh ne guzel olmus pikniginiz.
Sevgiler arizonadan

Bir Derin Masalı dedi ki...

Çok güzel bir piknik olmuş gerçekten. Herşey nefis görünüyor. İyi tatiller tekrar...

lalecik dedi ki...

Tubacığım, Karadenizli olduğun için eminim benden daha iyi biliyorsundur oraları. Ama cici kızların belkide büyüdükleri zaman bu kadar güzel bir yer göremeyecekler, bol bol havasını içlerine çeksinler. Hayatımda gördüğüm en güzel ve en yaşanılası yerler. Ben iki defa gittim ve artık tatillerimi Karadeniz de geçirmediysem benim için tatil gibi gelmiyor. Senin ve annenin neden yüreği bu kadar güzel belli oluyor. Karadenizin suyundan içtiğiniz belli.
Sevigler ve selamlar canım.

sahra dedi ki...

Paylaşılan önce dostluk sonra yemek olunca daha güzel geçmiştir gününüz.
Sevgiler...

Selcen Şenocak dedi ki...

Çok güzel fotoğraflar hepinizin ellerine sağlık aranızda olmak isterdim :(
Sevgilerimle iyi tatiller...

OUR BEAUTIFUL HOUSE&GARDEN dedi ki...

Tuba´cim,
Güzel bir pazar günü diliyorum sevgilerimle Sonja...

bir demet feslegen dedi ki...

Tuba'cığım
Çok güzel bir şey gerçekleştirdin, tebrik ediyorum. Ben de çok imrendim orada olmak için doğrusu :)
Karadeniz'in tertemiz havasını benim için de çek bol bol
İyi tatiller, sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Sevgili Tuba'cigim,
Umarim Turkiye tatilin en az bu piknik kadar guzel geciyorudr. Bizler donduk, istanbul'da seni annenin numarasinda ayni gun icinde bir kac kez aradim ama ulasamadim. Sonrada bir kosturmacadir itti bilirsin. Seninle tanisamadigima cok uzuldum, belki burada bir firsat bulabiliriz. Piknik icinde cok uzuldum, piknikten bir gun once Bodrum'a gittim ki biletler cok onceden ayarlanmisti erteleyemdim ama aklim hep sizlerde kaldi. Goruyorum ki cok guzel bir gunu kacirmisim, sizlerin adina mutlu oldum. En kisa zamanad gorusmek umidiyle, ailene ve sana sevgilerimi gonderiyorum.

NiNo dedi ki...

offfffff harika bunlar ne guzel olmus valla aman nkilolara dikkat :D iyi tatiller benim icinde gez sevgiler