2 Mart 2008

Hibeş ve Pita Ekmegi



Biliyorum, biliyorum, blogumu artik daha aralikli yenilemek zorunda kaliyorum. Bunun nedeni blogumdan uzaklasmam degil. Tam tersi, eklemek istedigim o kadar cok tarif ve o kadar cok davet yemekleri var ki..Fakat zamanim yok ne yazik ki. Ev, is, cocuk, koca dortgenine bir de sinav eklendi. Nisan'da girecegim mesleki bir sinav yukardaki dortgenden kalan tum zamanimi aliyor. Umarim Nisan ayi biran evvel gecerde, ben de tariflerimi rahat rahat ekleyecek vakit bulabilirim. Bana mesaj birakan arkadaslarima, ozellikle cok cok tesekkur ediyorum ve lutfen beni Nisan ortalarina kadar mazur gorun diyorum, sizlere ne mesaj birakabiliyorum, ne de cevap yazabiliyorum. Ayni sebeple etkinliklere de katilamiyorum. Ne yapalim, once ekmek kaygisi degil mi, hele de gurbet ellerde.


Neyse, iki nefis tarif ve iki nefis fotografla, uzunca bir sureden sonra yine merhaba diyorum. Araplarin meshur Pita ekmegi ve Antalya'nin meshur Hibeş tarifi.
Hep sevdiklerinizle beraber ve sevgiyle kalin.

14 yorum:

Eya dedi ki...

Sevgälä Tuğba...nihayet sesini duyabildik. Özletme ne olur bak. Tariflerin de harika...ellerine sağlık.Sana kolaylıklar diliyorum

zehra

gülriz dedi ki...

Ah Tubacığım, o sınav telaşesini çooook iyi biliyorum. Canım, kolaylıklar diliyorum; umarım kolaycacık atlatırsın. Kocaman sevgiler

Aybike Ceylan dedi ki...

Tuba'cigim ,

Ben acikcasi seni merak ediyordum, aciklama yapman iyi oldu, sagol.
Ellerine saglik tarifleri 4 gozle bekleyecegim ozellikle pita ekmegini.Sana kolayliklar diliyorum.

Sevgiler ve guzel bir gun dileklerimle.

AKDENİZ AKŞAMLARI dedi ki...

Sevgili Tubacığım ozledık seni.Kucak dolusu sevgılerımı yolluyorum..

~Semra Mutfakta~ dedi ki...

TUBACIM HAKLISIN CNM BİZLER BURDA SENİ BEKLİYORUZ,İZNİNİ İYİ DEĞERLENDİR.:)BAŞARILAR.

ev perisi;) dedi ki...

Ellerine sağlık canım;)
Ama olmuyor böle bi görün bi kaybol...
Daha sık görmek istiyorus seni pistlerde...
muhabbetle...

Feyza Fidan dedi ki...

Tubacım,
Sen merak etme biz seni bekliyoruz, ben arada gelip blogunda nöbet tutuyorum zaten :)Sen bir an önce sınavlarına çalış, başarılı ol ve rahat rahat sahalara dönüş yap :))
Bol şanslar ve başarılar diliyorum sana canımcım..
Sevgiler...

Adsız dedi ki...

Gülerken herkes eşlik eder, ya ağlarken. Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere. Öyle bir dost edinin ki; kötü gün kapını çaldığında kapıya seninle beraber baksın. Günaydın, iyi günler dilerim.

Unknown dedi ki...

BEnde diyorum acaba Tube ile ayran icmis ayri dusmus olabilirmiyiz diye:)ama baktimki Tubacimda ben gibi ders sinav telasinda.Kolayliklar dilerim cnm.Ferahlayinca gel ama.Operim.

Damak Tadı dedi ki...

Canım benim,sana çokkkkk başarılar ve kolaylıklar diliyorum.Bundan başkası gelmiyor elimden..Ahhhh,bir gelse senin için neler yapardım bir bilsen..

Hibeş ve Pita ekmeklerin görüntüleri muhteşem bilesin..Hayırlısı ile sınavını atlat ve tariflerini bizlerle paylaş tatlım..

Seni tatlı kızlarını kocaman öpüyorum ve sevgilerimi gönderiyorum.

Tatli Hatiralar dedi ki...

Kandilin mubarek olsun Tubacim :) dualarinizda bizi de unutmayin olur mu ?

capankizimutfakta dedi ki...

BU HAYIRLI VE GUZEL GUNDE CENABI ALLAHTAN DILEDIGINIZ HER DILEK KABUL OLSUN, MEVLID KANDILINIZ MUBAREK OLSUN… HAYIRLI KANDILLER …

CAPANKIZIMUTFAKTA…

Adsız dedi ki...

selam.hibeşi görünce yorum yazmadan geçemedim.bende antalyada oldugum için hibeşi bilirim ve çook severim.elinize saglık.sevgiler.

Cafe Gusto dedi ki...

Tubacığım ellerine sağlık inşallah başarılı olursun seni daha sık görmek güzel...sevgiler..