23 Ağustos 2009

Çöç (Adana, Antalya), Karniyarik Boregi


Bugunku birbirinden guzel 2 tarifimiz karniyarik boregi ve Çöç. Çöç, Adana, Antalya taraflarina ait oldukca saglikli bir tarif. Icinde yok yok. Bulgur, kabak, sogan, vs. Bir de benim gibi kizartmak yerine, firinda pisirirseniz, misafirleriniz icin guzel bir iftar yemegi cesidi olabilir. Ne yazik ki, pismis halinin resmini cekemeden, kofteler tukendi:(.
Tariflere kelimelerin uzerine tiklayarak ulasabilirsiniz.

Herkese guzel bir Ramazan diliyorum. Sohbetleriniz, neseniz, sofralariniz bol olsun.

3 yorum:

Damak Tadı dedi ki...

Tuba'm,yaza inşallah Trabzon'da görüşürüz canım..Bu seferki çok kısa oldu tatlım..)

İç malzemelerinden ne kadar nefis olduğu belli oluyor çöç'ün..Fırında oluşu bencede çok nefis olmuştur..Pişmemiş hali bile iştah kabartıcı..))Ellerine sağlık canım..


Kocaman öpüyorum sizleri...Sevgiler..

müjde dedi ki...

İkisi de birbirinden leziz olmuş.Ellerine sağlık.Sevgiler...

Esra dedi ki...

Görüntüden her ikiside çok güzel gözüküyor ellerinize sağlık...