7 Temmuz 2009

Simdilik Hoscakalin

Simdilik Hoscakalin...

Cuma gunu Chicago uzerinden TK5 sayili ucakla, Allah nasip ederse, Istanbul'a gidiyorum. Iki yildir gormedigim anacıgimi, babacigimi gorecegim. Uc hafta once yolladigim cocuklarim ve bir hafta once giden esimle bulusacagim. Her kosesi burnumda tuten Istanbul'u karis karis yuruyecegim, her koseden simit alip, cayima katik yapacagim. Inci'de profiterol yiyecegim, sonra saray muhallebicisine gidip catlayana dek butun tatlilari yine yiyecegim. Kanaat'de Osmanli mutfagiyla bir kere daha kendimden gececegim, Bogaz'da balik yiyip, raki icecegim. Ciya'ya ugrayip soooole diger mutfaklara bir goz atacagim. Bostanci'da kokorec yemenin tadini cikaracagim. Buyukadaya gidip, senelerdir binmedigim faytona binecegim ve en tepede sarap icecegim. Fethi Pasa korusunda acik bufe kahvalti yapacagim, Beylerbeyinde midye tava yiyecegim, Kanlica'da yogurt yiyecegim. Eger yemek yemekten hasta olmazsam:) ve zaman da bulabilirsem bunlarin resimlerini cekip bloguma koyacagim.

Haaa unutmadan dunya tatlisi, can arkadasim Gul ile bulusacagim ve yine dunya tatlisi Nuray ile tanisacagim.

Simdilik hosca kalin.

5 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

OOOOOOOOOOOOO
AT CEBİNE BİZİDE :))))
HOŞŞGELDİNNN
HOŞGELDİNNNNNNNNNNN :)))

karin dedi ki...

iyi yolculuklar,
kokoreci kekik ve aci bibere banip yeyin, bide sariyer borekcisine ugrayin, afiyet olsun,

Sevgi Küçük dedi ki...

:)
iyi eğlenceler

hayat dedi ki...

Canım Biraz geç oldu ama:) hoşgeldin. Sağlıkla sıhhatle hapsinin tadına bak afiyetler olsun.
Sevgilerimle.

Adsız dedi ki...

SAYFANIZI GEZERKEN 2007 YILINDA YAPMIŞ OLDUĞUNUZ TRABZON GEZİNİZİ OKUDUM.BENİM ANNEM DE KURUÇ KÖYÜNDEN.SİZİN DAYINIZ ÇALEK (ÇALEKLİ DİYORSUNUZ) KÖYÜNDEN. BİZ ANNEMİN KÖYÜNE GİDERKEN MUTLAKA SİZİN KÖYÜNÜZÜN İÇİNDEN GEÇEREK GİDİYORUZ.
YEMEKLERİ OKURKEN MISIR EKMEĞİ , MİNCİ TEREYAĞI İLE YAPMIŞ OLDUĞUNUZ YEMEĞE BİZ ÇUMUR DİYORUZ. SİZ SUMUR DEMİŞSİNİZ. İLGİMİ ÇEKTİĞİ İÇİN SİZİNLE PAYLAŞMAK İSTEDİM.

SAĞLIKLA - MUTLULUKLA NİCE GEZİLER DİLERİM...

nezpek67