18 Mayıs 2009

Bir Iyilik Melegi Turkan Saylan


Bir iyilik melegini kaybettik. Turkan Saylan'i.

Milletimizin basi sag olsun.
Ornek bir insandi.

Kendisine saygisi olan, onurlu tum insanlar gibi, memleketinin kizlarinin, kadinlarinin da iyi olmasini istedi. Irk, dil, din ayrimi yapmadan, memleketinin tum insanlarina yardim elini uzatti, herkesi bagrina basti. Kendi cocuklarina eksik annelik yapmayi goze alarak, memleketinin cocuklarina da annelik yapmaya calisti.

Insan olan herkesin, insanca yasamasi icin elinden geleni yapti. Bir birey olarak, milyonlari pesinden goturebilecek kadar basarili oldu.

Cunku sevdi. Yurdunun insanlarini sevdi.

Yurdunun insanlari icin mucadele etti.

Ataturk ilkelerinin ornek bekcisi, ornek Ataturk kizi oldu.

Onu taslasalarda, onu yipratmaya ugrassalarda, milyonlarin kalbindeki yerini kimse silemedi. Cunku guzellikleri, iyilikleri, sevgiyi yikmaya hic kimsenin gucu yetmez.

Allah mekanini cennet eylesin.

3 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

NURLAR İÇİNDE YATSIN.
YAPTIKLARI UNUTULACAK DİYE KORKUYORUM.
TIPKI DİĞER KIYMETLERİMİZ GİBİ :((
KARDELENLERİ NEFERİDİR.

Adsız dedi ki...

Mekanı cennet olsun.Türkan Hanımı anlayamayanları da şaşkınlıkla karşılıyorum.Biraz önce bir blogda hakkında yazılanları şaşkınlık ve öfkeyle okudum.Böyle bir kadına da olur olmaz lafları söyleyebilen karanlık düşünceler var ülkemizde.Türkan Hanımı Allah düşmanı olarak niteleyenleri kınıyorum.Yaptıklarının hakkı ödenemez.Işıklarda uyusun.Sevgiler Özlem....

Tuba dedi ki...

Allah kul hakki ile bu dunyadan gocmemizi nasip etmez insallah. Bugun Turkan Saylan'a laf edenler, onun da bir Allah'in kulu oldugunu ve soyledikleri her haksiz laf icin Allah onunde hesab vereceklerini bir gun anlarlar insallah.
Sevgiyle,
Tuba