Bu aksam ki uclu etli yemek menumuz de hazir:
Elbasan Tava,
Manisa Kebabi,
Patlican Kebabi (veya diger adiyla Kurdan Kebabi).
Manisa kebabinin orijinali uzerine domates dilimleri konularak yapiliyor. Fakat ben, pek cok yemek yapmayi seven kisi gibi, "acaba boyle olsa nasil olur" sorusunu hep sordugumdan, bir de uzerine peynir rendeleyerek denedim. Ikisi de cok guzel oldu. Tercih size kalmis. Elbasan tavayi hep merak ederdim ve hic yapmak kismet olmamisti. Umarim dogru yapmisimdir:))
Tarifler icin ustlerine tiklamaniz yeterli.
Yarin aksam da, sirada uc cesit pilav var. Afiyet olsun, yorumlariniz bol olsun...
4 yorum:
Tubacım neler yaptın böyle, tamda kurban bayramı öncesi ne güzel tarifler, ellerine sağlık.Görüşmek dileğiyle sevgiler...
Tubacığım,eline sağlık.Ben de elbasan tava yaptım.Biliyor musun? Ama yayınlamadım daha.
Senin ve ailenin bayramını kutluyorum.Sağlıklı,mutlu yıllar.
Sevgiyle öpüyorum.nanelimon.
Tubacim,
Yeni yilinizi ve Bayraminizi kutlar, tüm dileklerinizin gerceklesmesini dilerim. Sevgiler Sonia...
Hayat'cigim cok tesekkurler..
Sevgili Munevver, elbasan tavayi ilk defa yaptim. Yanlis yaptigim bir tarafi varsa lutfen soyle. Seninkini de sabirsizlikla bekliyorum..
Tesekkurler Sonia, ben de sana guzellikler, sevgiler ve mutluluklarla dolu yeni bir yil diliyorum.
Yorum Gönder