13 Kasım 2006

BIFTEK SARMA

Malzeme: 1 kilo kadar biftek, 250 gr mantar, 250 gr ispanak, 250 gr peynir, 1 kasik salca, kekik, sarmisak, tuz, su Yapilisi:

  • Ispanaklari kucuk kucuk dograyin.

  • Bir kapta peynir, ispanak, mantar, kekik ve tuzu karistirin.

  • Bifteklerin bir ucuna bu karisimdan bir kasik koyarak, sarin.

  • Tepsiye (ben yine guvecimi kullandim) sirayla dizin.

  • Bir kapta salcayi, bir kasik suyla karistirip, sarmisak ve kekik (eger varsa biraz da peynir) ilave edin.

  • Karisimi tepsideki bifteklerin uzerine dokun.

  • 200 derecede pisirin.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ooo yuumm!Super gozukuyor biftek sarman eline saglik arkadasim...Firsat bulursam deniycem.
Ozlem